News Flash:

Burta de vita cu cartofi

4 Aprilie 2012
4874 Vizualizari | 0 Comentarii
Burta de vita cu cartofi
Ingrediente:

1/2 kg burta
4 cartofi
o jumatate de ceapa
2 morcovi
un pic de telina
un sfert de pahar de vin alb
un pic de suc de rosii pentru culoare
doua frunze de dafin
ulei
sare

   
Mod de preparare:

Spalam burta si o taiem patratele. Taiem ceapa, morcovul si telina si le punem intr-un pic de ulei la prajit, nu prea mult doar sa prinda un picut de culoare ceapa, adaugam burta, vinul si frunzele de dafin (daca burta e prea tare se poate adauga un pic de bicarbonat). Burta deja a lasat un pic de apa, lasam sa scada un pic si adaugam sucul de rosii, cum am spus doar pentru culoare, adaugam apa cit sa acoperim totul si lasam la foc mic, pina burta e fiarta bine, daca mai este nevoie mai adaugam apa in timpul fierberii.
In timpul asta, curatam cartofii si ii taiem cuburele, apoi ii adaugam in oala si punem sare dupa gust (cine vrea poate adauga un cubulet de knorr), apoi oprim focul.
Burta de vita cu cartofi pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

burta cartofi ceapa morcovi telina vin alb uleisare bicarbonat oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1479 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013683 (s)