News Flash:

Burritos

9 Noiembrie 2011
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Burritos
Ingrediente: 1 kg carne tocata de vita 1 conserva fasole rosie 1 conserva fasole alba in sos chili 3 cepe 2 ardei capia 1 conserva porumb masline boia de ardei dulce sos de chili dulce lipii pentru shaorma cascaval ras Mod de preparare: Se caleste ceapa pana se aureste, apoi se adauga carnea. Se lasa pe foc amestecandu-se pana ce carnea este aproape facuta. Apoi se adauga ardeii capia, maslinele, porumbul si fasolele. Se mai lasa pe foc inca 15 minute, iar dupa 10 minute se condimenteaza cu boia si sare. Dupa ce se ia de pe foc compozitia se ruleaza in lipiile de shaorma, in care se adauga cascavalul ras si sos de chili dulce. Se unge tava in care vor fi pusi burritos cu ulei. Se baga in cuptor pentru 20 - 25 de minute. sursa fotografie:  http://fajitarecipe101.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala sufleu porumb masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2599 viz    0 com
1763 viz    0 com
1932 viz    0 com
1261 viz    0 com
1338 viz    0 com
3385 viz    0 com
2155 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013786 (s)