News Flash:

Burritos

9 Noiembrie 2011
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Burritos
Ingrediente: 1 kg carne tocata de vita 1 conserva fasole rosie 1 conserva fasole alba in sos chili 3 cepe 2 ardei capia 1 conserva porumb masline boia de ardei dulce sos de chili dulce lipii pentru shaorma cascaval ras Mod de preparare: Se caleste ceapa pana se aureste, apoi se adauga carnea. Se lasa pe foc amestecandu-se pana ce carnea este aproape facuta. Apoi se adauga ardeii capia, maslinele, porumbul si fasolele. Se mai lasa pe foc inca 15 minute, iar dupa 10 minute se condimenteaza cu boia si sare. Dupa ce se ia de pe foc compozitia se ruleaza in lipiile de shaorma, in care se adauga cascavalul ras si sos de chili dulce. Se unge tava in care vor fi pusi burritos cu ulei. Se baga in cuptor pentru 20 - 25 de minute. sursa fotografie:  http://fajitarecipe101.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala sufleu porumb masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2197 viz    0 com
1633 viz    0 com
1826 viz    0 com
1105 viz    0 com
1161 viz    0 com
3212 viz    0 com
2032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013603 (s)