News Flash:

Burgeri cu salata de varza

19 Iunie 2013
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g salata de varza
1 jumatate de cana de sos italian
400 g carne de porc tocata
4 chifle
sare
piper

Mod de preparare:

Mai intai amesteca intr-un bol mare salata de varza cu sosul italian si pune vasul la rece. Intre timp, formeaza chiftelute plate din carnea de porc tocata, asezonata cu sare si piper dupa gust, apoi prajeste chiftelutele pe gratar, aproximativ 8 minute, pe ambele parti.
Rumeneste putin si chiflele la cuptor, aproximativ 3 minute, apoi aseaza pe fiecare cate o chiftea si putina salata de varza cu dressing.
Burgerii cu carne de porc si salata de varza se servesc calzi, cu sos de rosii sau sos de usturoi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos italian sare bol mare dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
1175 viz    0 com
1185 viz    0 com
1234 viz    0 com
1821 viz    0 com
1325 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014686 (s)