News Flash:

Burgeri cu branza

9 Mai 2011
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Burgeri cu branza
Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 500 g carne de vita, tocata 2 linguri pasta de rosii 4 linguri patrunjel tocat 1 catel usturoi, zdrobit 75 g cascaval, taiat in 4 cuburi Pentru servit: 4 chifle mari ceapa rosie mica, taiata julien 3 linguri maioneza Mod de preparare: Intr-un bol, amesteca ceapa tocata cu restul ingredientelor, mai putin cascavalul. Asezoneaza apoi cu sare si piper negru, proaspat macinat. Amesteca foarte bine (cu mainile), pentru a obtine o pasta cat mai omogena. Modeleaza 4 burgeri mari (binecunoscutele chiftele) si pune in interiorul fiecaruia cate un cub de cascaval, dar plasat chiar in mijloc. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige burgerii timp de 15 minute, pana cand se patrund complet; ai grija sa-i intorci din cand in cand. Dupa aceea, asaza burgerii pe chiflele prajite si presara deasupra lor ceapa tocata si maioneza. Serveste-i cu salata si cartofi copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dry gin cascaval nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1006 viz    0 com
2397 viz    0 com
1238 viz    0 com
1157 viz    0 com
1232 viz    0 com
1914 viz    0 com
1191 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013576 (s)