News Flash:

Burgeri cu branza

9 Mai 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Burgeri cu branza
Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 500 g carne de vita, tocata 2 linguri pasta de rosii 4 linguri patrunjel tocat 1 catel usturoi, zdrobit 75 g cascaval, taiat in 4 cuburi Pentru servit: 4 chifle mari ceapa rosie mica, taiata julien 3 linguri maioneza Mod de preparare: Intr-un bol, amesteca ceapa tocata cu restul ingredientelor, mai putin cascavalul. Asezoneaza apoi cu sare si piper negru, proaspat macinat. Amesteca foarte bine (cu mainile), pentru a obtine o pasta cat mai omogena. Modeleaza 4 burgeri mari (binecunoscutele chiftele) si pune in interiorul fiecaruia cate un cub de cascaval, dar plasat chiar in mijloc. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige burgerii timp de 15 minute, pana cand se patrund complet; ai grija sa-i intorci din cand in cand. Dupa aceea, asaza burgerii pe chiflele prajite si presara deasupra lor ceapa tocata si maioneza. Serveste-i cu salata si cartofi copti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dry gin cascaval nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
970 viz    0 com
2334 viz    0 com
1146 viz    0 com
1120 viz    0 com
1201 viz    0 com
1880 viz    0 com
1158 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019235 (s)