News Flash:

Burger roman (Isicia omentata)

19 August 2014
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o franzela inmuiata in vin alb
500 g carne tocata
jumatate de lingurita cu piper macinat
seminte de pin
50 ml Liquamen (sos de peste)
Passum (must fiert si ingrosat)
hartie de copt sau folie de aluminiu
sare

Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca bine cu painea inmuiata si stoarsa. Se adauga sare si piper dupa gust, sosul de peste sau mai multa sare care sa-l inlocuiasca. Se formeaza chiftele plate in care se introduc semintele de pin. Se infasoara in hartie de copt sau folie de aluminiu, se frig pe gratarul incins, apoi se servesc impreuna cu mustul fiert.
Sfat: in cazul in care nu aveti must fiert se fierbe suc de struguri sau vin pana cand scade la jumatate si se ingroasa.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

isicia omentata burger roman retete antice retete roma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1043 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016398 (s)