News Flash:

Burger de post

23 Ianuarie 2012
2889 Vizualizari | 0 Comentarii
Burger de post
Ingrediente:

8 chifle

Pentru chiftele:

200 gr soia felii
1 ceapa mare
4 cartofi mari
4 morcovi mari
o capatana usturoi
4 felii de paine
cimbru
patrunjel
marar
boia dulce
piper
sare
3-4 linguri faina (cantitatea de faina depinde de consistenta compozitiei)
pesmet
2 linguri ulei

Pentru asamblare:

ketchup
salata verde
rosii
castraveciori murati
ceapa verde

Mod de preparare:

Se pune soia la fiert in 3 litri de apa,de asemenea se fierb cartofii si morcovi. Cand s-a fiert soia se scurge bine,apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu legumele fierte,ceapa,usturoiul,feliile de paine si condimentele,apoi se adauga si cele 2 linguri de ulei. In acest moment se verifica consistenta compozitiei, daca e prea moale se adauga 2-3 linguri faina,daca e prea tare se adauga 1-2 linguri apa minerala. Se framanta bine. Cu mainile ude se formeaza chiftele rotunde si semi-aplatizate, care se tavalesc prin pesmet.
Se prajesc pe ambele parti in putin ulei incins la foc mic. Chiflele se taie pe jumatate, baza se unge cu ketchup, apoi se asaza un strat de foi de salata, se pune chifteaua, iar ketchup, castravetele, o felie de rosie si rondele de ceapa verde, se pune capacul si se poate servi.
Burgeri de post pregatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Burger_de_post2
chifle soia ceapa cartofi morcovi usturoi paine cimbru patrunjel marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5188 viz    1 com
1878 viz    0 com
1342 viz    0 com
1610 viz    0 com
2777 viz    0 com
1439 viz    0 com
2067 viz    0 com
1560 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020075 (s)