News Flash:

Bureti (ciuperci) ciobanesti

21 Aprilie 2011
2950 Vizualizari | 0 Comentarii
Bureti ciuperci ciobanesti
Ingredientei: 1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci 100 g slanina afumata 200 g branza de burduf. Mod de preparare: Buretii sau ciupercile curatate se spala in mai multe ape si se lasa putin sa se scurga. In fiecare palarie de ciuperca se pune putina slanina afumata taiata marunt si putina branza. Se frig pe un jeratic mai putin incins. Se servesc cu mamaliga. In lipsa de jeratic, buretii sau ciupercile umplute se pun pe o tava neemailata si se coc in cuptorul bine incins sau pe plita masinii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bureti slanina ciuperci stevie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1260 viz    0 com
1198 viz    0 com
2816 viz    0 com
16310 viz    0 com
3229 viz    0 com
3070 viz    0 com
4324 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014769 (s)