News Flash:

Bunatati pentru masa de Pasti

5 Aprilie 2012
4157 Vizualizari | 0 Comentarii
Sarbatorile reprezinta un prilej de a experimenta noi retete culinare, dar si pentru a le perfectiona pe cele vechi, astfel poti servi familiei si prietenilor mancaruri dintre cele mai bune, potrivit site-ului stargirl. In primul rand, ganditi-va la cei din familia dv. care tin post, si gatiti pentru inainte de Slujba de Inviere o gustare rapida si delicioasa de Post.

Gatiti pentru bucate traditionale, care nu lipsesc de pe nici o masa romaneasca, cum ar fi ouale vopsite, drobul cu ou, friptura de miel, drob de miel, pasca umpluta cu branza, salata bouef sau sarmalutele in foaie de varza murata si un delicios cozonac cu nuca, dar apelati si la inspiratie internationala pentru un plus de savoare originala.

Inspirati-va din bucataria greceasca si adaugati pe masa din Noaptea Invierii dovlecei umpluti si feluri de mancare avand la baza branza feta. Si nu va sfiiti sa gatiti feluri mai neobisnuite avand la baza traditionala carne de miel.

O alta reteta potrivita pentru masa de Paste, mielul umplut cu spanac, are un gust proaspat si aromat si se serveste cu garnitura de legume si menta tocata pe deasupra.

Recunoscute pentru gustul dar, in special, pentru desenele lor, ouale de Paste ocupa un loc special in bucataria traditionala a romanilor. De aceea, la orice masa autentica de Paste veti gasi si aceste mici piese de arta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucate traditionale bucataria greceasca branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022456 (s)