News Flash:

Bunatatea din imagine e sanatoasa si rapid de facut. GATA in 15 minute. Uite reteta de vinete evantai MAI JOS

3 Aprilie 2017
7115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata medie
2-3 rosii mari
1-2 catei de usturoi mari
180 g branza feta sfaramata
patrunjel proaspat
busuioc proaspat
ulei de masline
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Spala si usuca vanata cu un prosop de hartie. Taie vanata in felii de dimensiuni egale. Dar nu taia pana la capat, lasa feliile atasate la codita. Unge fiecare felie cu ulei de masline, asezoneaza cu sare si piper. Taie rosiile in felii rotunde, marunteste usturoiul, patrunjelul si busuiocul si sfarama cu buricele degetelor branza feta.

Citeste si Ce trebuie sa stii despre vinetele coapte, puse la congelator

Pune o hartie de copt intr-o tava si pune vanata. Umple spatiul dintre feliile taiate cu rosii, usturoi, feta, patrunjel si busuioc. Trage usor de feliile de vanata pentru a crea spatiu intre ele, formand un evantai. Toarna, din loc in loc, inca putin ulei de masline deasupra.
Da la cuptor pentru aproximativ o ora. Daca dupa aceasta perioada de timp mai este lichid in tava, da focul mai mic si mai lasa vanata la copt inca 15 minute/pana cand lichidul se evapora – semn ca s-au patruns exact cat trebuie.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete evantai reteta vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016076 (s)