News Flash:

Bunatate fara egal – Musaca cu piept de pui si cascaval

13 Decembrie 2018
1027 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: 1 kg cartofi, 500 g piept de pui, 400 g cascaval felii, 150 g cascaval ras,100 g bacon crud, 250 g smantana, 2 oua, patrunjel, sare, piper

Mod de preparare: Curatati cartofii si taiati-i felii subtiri. Lasati-le in apa pana le veti folosi. Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune la calit in putin ulei de masline. Se tine pe foc mediu pana se rumenesc bine. Asezonati cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava pentru cuptor puneti un strat de cartofi, unul de cascaval felii, inca unul de cartofi si inca unul de cascaval felii. Taiati bacon-ul bucatele mici si puneti peste stratul de cascaval apoi presarati patrunjelul tocat. Puneti un ultim strat de cartofi peste care turnati smantana in care ati incorporat ouale batute in prealabil.
Bagati timp de aproximativ 50-60 de minute la cuptorul preincalzit la 180-190 grade. Lasati la cuptor pana se rumeneste bine la suprafata. Serviti cald. Va dorim pofta buna si spor la gatit reteta de musaca cu piept de pui si cascaval.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

musaca carne reteta musaca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021067 (s)