News Flash:

Buna ca la mama acasa - Mancarica de mazare cu carne de pui

21 Iunie 2017
2940 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 

500 grame de mazare congelata sau mazare proaspata
4-5 bucati de piept de pui sau pulpe dezosate
3-4 rosii sau o conserva de rosii cuburi
2 morcovi
o ceapa
o jumatate de ardei gras
o jumatate de lingurita de boia dulce
ulei
sare si piper dupa gust
marar
 
Mod de preparare:
 
1. Mai intai pune carnea de pui la fiert cu putina sare ca sa scapi de o grija. Carnea o poti prepara si inabusita in putin ulei si apa.

2. Toaca ceapa, ardeiul, morcovii si pune-le la inmuiat in putin ulei cu apa, sub capac. Adauga 2 cani de apa, rosiile si mazarea, lasa-le la fiert vreo 10 minute dupa care adauga sarea, piperul si jumatatea de lingurita de boia dulce. Cand mazarea s-a fiert si morcovii s-au inmuiat, adauga si bucatile de carne, tocate cum iti plac, mai lasa mancarica sa fiarba vreo 5 minute, iar inainte de a opri focul adauga mararul tocat marunt. Serveste aceasta mancare cu o garnitura de orez fiert simplu si o salata verde.
 
sursa: dietetik
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare congelata ardei gras boia dulce piper salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014059 (s)