News Flash:

Bulz cu kaizer

22 Octombrie 2013
4644 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

malai
kaizer taiat bucatele
5 oua
branza de burduf
unt

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliga si se taie in felii groase. Se fierb ouale, iar kaiserul se caleste in tigaie, fara ulei. Ouale se curata si se zdrobesc cu furculita intr-un castron. Se adauga untul si se amesteca cu ouale. Se adauga branza de burduf si se amesteca pana se omogenizeaza. Pe fiecare felie de mamaliga se preseaza cat se formeze o adancitura in care se pune cate o lingura din compozitie si cateva bucatele de kaiser calit. Marginile se ruleaza spre interior, ca sa i se dea forma de bila. Intr-o tava se pune hartie de copt. In tava se asaza bilele de mamaliga si se dau la cuptor circa 15 minute. Se scoate tava din cuptor si se presara branza rasa peste bulz.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021570 (s)