News Flash:

Bulz ca la oras - FOTO

1 Martie 2012
1975 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulz
Ingrediente:

150 g branza burduf
malai
150 g telemea de oaie
ulei
sare
apa

2 oua
100 g kaiser
100 g cascaval
unt pentru uns

Mod de preparare:

Pentru inceput am calit un pic kaiserul, iar cand s-a rumenit un pic l-am scos si l-am lasat deoparte. Telemeaua, cascavalul si bramza de burduf le-am dat prin razatoare.Am facut o mamaliga mai moale din apa, sare, ulei si malai.. nu as putea sa va dau cantitatile ptr ca niciodata nu masor..
Intr-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mamaliga, deasupra am presarat telemea de oaie rasa si kaiserul prajit. Am pus un alt strat de mamaliga, apoi branza de burduf, iar apoi ultimul strat de mamaliga.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi in mamaliga, in care am pus cele 2 oua. Am presarat cascaval ras si am dat la cuptor pentru 20 minute.
Bulz pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Bulz
branza burduf malai uleisareapa oua kaiser cascaval unt bulz
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021397 (s)