News Flash:

Bulion de pui

28 Iulie 2011
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulion de pui
Ingrediente: 1 pui taiat bucati sau 1 carcasa de pui 1 ceapa, taiata in sferturi 1 morcov mare, curatat si taiat in bacati 8-10 boabe de piper 1 tulpina de telina, taiata bucatele 2 foi de dafin 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se pun intr-o oala 2 l apa si toate ingredientele. Se da in clocot, la foc mare, apoi se micsoreaza focul la mic. Se lasa sa fiarba incet, 2-4 ore, acoperind oala partial cu un capac si indepartand mereu spuma care se formeaza. Se strecoara. Daca zeama nu este limpede, se trece din nou prin strecuratoare, peste care se pune o bucata de tifon. Se lasa bulionul de pui la racit, apoi se indeparteaza grasimea de deasupra, cu o lingura. Zarzavatul si carnea se folosesc la alte preparate. Se toarna rece, in borcane cu filet si se pot pastra la frigider cateva saptamani sau se pune bulionul de pui, in cutii de plastic cu capac, ce pot fi tinute la congelator 1-2 luni. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa bors magic slaninuta afumata fasole macris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1087 viz    0 com
1065 viz    0 com
1982 viz    0 com
1750 viz    0 com
1237 viz    0 com
914 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017471 (s)