News Flash:

Bulgur cu carne de pui

18 Aprilie 2016
4282 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

250 gr file de piept de pui
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa
5 linguri de pasta de tomate
2 catei de usturoi
200 gr bulgur
3 varf de cutit de busuioc
10 masline negre, fara samburi
3 varf de cutit de oregano
piper negru
sare
350 ml apa
patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

1. Taie carnea in bucatele si rumeneste in ulei incins. Pune-o apoi intr-o farfurie.
2. In aceeasi tigaie caleste ceapa.
3. Dupa ce s-a rumenit putin, pune peste ea bulgurul, condimentele si pasta de tomate. Amesteca in mod constant.
4. Toarna apa, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mic in jur de 5 minute. Ia apoi de pe foc si lasa deoparte cam 15 minute.
5. Pune apoi maslinele si carnea in tigaie. Amesteca si pune iar pe foc cam 5 minute.
Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bulgur carne reteta bulgur retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3564 viz    0 com
689 viz    0 com
1871 viz    0 com
904 viz    0 com
547 viz    0 com
974 viz    0 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013887 (s)