News Flash:

Bulgur cu carne de pui

18 Aprilie 2016
5011 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr file de piept de pui
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa
5 linguri de pasta de tomate
2 catei de usturoi
200 gr bulgur
3 varf de cutit de busuioc
10 masline negre, fara samburi
3 varf de cutit de oregano
piper negru
sare
350 ml apa
patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

1. Taie carnea in bucatele si rumeneste in ulei incins. Pune-o apoi intr-o farfurie.
2. In aceeasi tigaie caleste ceapa.
3. Dupa ce s-a rumenit putin, pune peste ea bulgurul, condimentele si pasta de tomate. Amesteca in mod constant.
4. Toarna apa, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mic in jur de 5 minute. Ia apoi de pe foc si lasa deoparte cam 15 minute.
5. Pune apoi maslinele si carnea in tigaie. Amesteca si pune iar pe foc cam 5 minute.
Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bulgur carne reteta bulgur retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3689 viz    0 com
747 viz    0 com
1934 viz    0 com
1027 viz    0 com
582 viz    0 com
1032 viz    0 com
1231 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019441 (s)