News Flash:

Bulgari din ton si orez

26 Octombrie 2011
2238 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulgari din ton si orez
Ingrediente: ½ cana de orez 1 cutie de ton in ulei sau suc propriu ½ lingurita Maggi secretul gustului de legume 1 ceapa mica ¼ lingurita rozmarin ¼ lingurita coriandru seminte de canepa seminte de susan 1 legatura mica de patrunjel verde boia dulce de ardei piper sare Mod de preparare: Orezul se spala si se fierbe in apa cu sare si secretul gustului. Cand este gata se opreste focul si se lasa sa se racoreasca. Tonul se pune la scurs intr-o strecuratoare. Se taie ceapa marunt si se amesteca cu tonul scurs. Se adauga rozmarin si coriandru uscat. Se potriveste de sare si piper. Se omogenizeaza amestecul. Dupa ce orezul a ajuns la temperatura camerei, se imparte in patru parti, se ia o bucata de folie de plastic sau o punga si  se pune o parte din orez. Acesta se intinde cu o lingura sub forma de disc. In mijlocul discului de orez se asaza umplutura de ton, impartita si ea in patru portii. Se aduna colturile foliei de plastic sau ale pungii astfel incat sa se inchida in ea umplutura de ton. Se formeaza astfel o bila. Se lasa timp de 10-15 minute sa se aseze toate ingredientele si bila sa ramana compacta. Dupa aceea se scot bilele din folia de plastic si se dau prin boia dulce, seminte de susan, seminte de canepa si patrunjel verde. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat bucataria internationala retete vegetariene piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2617 viz    0 com
2276 viz    0 com
871 viz    0 com
1048 viz    0 com
2997 viz    0 com
3172 viz    0 com
1102 viz    0 com
4487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011243 (s)