News Flash:

Bulgarasi sarati cu branza

21 Februarie 2014
1503 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 lingurite piper macinat
1 lingurita usturoi (pudra)
1 lingurita paprika
sucul de la 1/2 lamaie
1/2 legatura chives tocate marunt
patrunjel proaspat tocat
1 catel usturoi
225g crema de branza

Mod de preparare:

Toaca marunt catelul de usturoi si adauga putina sare peste el, apoi paseaza-l cu o lama de cutit. Adauga aceasta pasta peste crema de branza. Omogenizeaza crema de branza si apoi amesteca-o cu chives si patrunjel. Formeaza o bila din acest amestec. Inveleste-o in folie alimentara si pune-o la frigider cel putin 30 de minute.
Pregateste un amestec din paprika, pudra de usturoi si piper. Tavaleste prin el bila de branza dupa ce aceasta se intareste. Poti forma si mai multe bilute mai mici, separate, pe care sa le acoperi cu condimente.
Serveste cu biscuiti sau covrigei sarati.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015590 (s)