News Flash:

Bulgarasi de zapada cu nuca de cocos

26 Decembrie 2014
2968 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 230 gr unt moale
1 lingura apa
1 lingurita extract de vanilie
460 gr faina
100 gr zahar + 450 gr separat
200 gr fulgi de ovaz
1/2 lingurita sare
36 cirese maraschino
50 ml lapte
450 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

Mixeaza untul cu zaharul, apa si vanilia. Separat, amesteca faina, sarea si fulgii de ovaz. Treptat, pune peste crema cu unt. Inveleste fiecare cireasa in cate o lingura de compozitie si pune apoi totul intr-o tava negeresata. Baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 180-20 de minute sau pana cand se rumenesc. Lasa prajiturelele sa se raceasca pe un gratar.
Amesteca zaharul cu lapte, ca sa obtii un lichid mai consistent, cufunda fiecare biluta in mix, apoi da-o prin nuca de cocos.
In total, ies 36 de bilute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajiturele rapide prajituri craciun retete usoare culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027822 (s)