News Flash:

Bulgarasi de ciocolata cu rom

12 Iunie 2013
4980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g nuca macinata
150-200 ml lapte
300 g biscuiti populari macinati
2 linguri de stafide
3 linguri de cacao
6 linguri de zahar
esenta rom

Mod de preparare:

Amesteca biscuitii cu miezul de nuca si stafidele intr-un vas. Adauga zaharul, pudra de cacao si esenta de rom, iar la final, laptele usor incalzit. Adauga lapte pana cand ingredientele se inmoaie, iar compozitia devine usor modelabila. Apoi formeaza bulgarasii de ciocolata si, daca vrei, tavaleste-i prin fulgi de nuca de cocos, pentru a fi mai aspectuosi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuca macinata lapte biscuiti populari cacao esenta rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025916 (s)