News Flash:

Bulete picante de conopida

7 August 2017
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Despre piper, de care ai nevoie la aceasta reteta de bulete picante de conopida, se stie ca este unicul condiment ale carui fructe sunt comercializate in patru versiuni diferite. Ele pot fi procesate astfel ca sa dea varietatile de piper alb, negru, verde si rosu. Alegand timpul recoltarii si metoda de procesare, toate cele patru varietati pot fi, teoretic, obtinute de la aceeasi planta de piper.

Ingrediente:

1 conopida mica
4 cartofi
2 oua
50 g telemea de oi rasa
100 g pesmet
sare
piper
ulei pentru prajit
1/2 lingurita boia iute

Mod de preparare:

Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Se desface conopida in buchetele, se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se mixeaza cartofii si conopida sau se trec prin presa de piure. In piureul de legume se adauga ouale batute, branza rasa, boiaua iute, sare si piper, dupa gust, si se amesteca pana se formeaza o compozitie omogena. Se lasa la rece 30 de minute. Din compozitia preparata se modeleaza bulete potrivite ca marime, se tavalesc prin pesmet si se rumenesc in ulei bine incins. Se servesc
calde.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper alb boia iute conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019390 (s)