News Flash:

Bulete de cascaval cu sos bechamel

11 Noiembrie 2014
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

parmezan
pesmet
1 cascaval Delaco
o carafa vin alb
1 praz
faina
lapte
unt
oua

Mod de preparare:

Bulete de cascaval: Cascavalul se da prin razatoare si se face bilute. Se bat 2 oua prin care se trecbilele de cascaval, apoi prin pemset. Se prajesc in baie de ulei timp de 2 minute. Sosul bechamel cu praz: Intr-o tigaie se topeste o lingura de unt si i se adauga o lingura de faina alba. Dupa ce se formeaza o pasta groasa se adauga laptele caldut, treptat, pana se transforma totul intr-un sos.

Se asezoneaza cu sare si piper. Separat, prazul se taie feliute, se caleste intr-o lingura de unt. Dupa ce s-a calit, se adauga vinul alb si se mai lasa pe foc5 minute, pana se evapora alcoolul. Peste sosul de vin alb si praz se adauga sosul bechamel, apoi se pune la blender pana se formeaza o pasta.

Chipsurile de parmezan se fac in forme rotunde. Se rade parmezan, se adauga in forme si se lasa la cuptor pana ce se topeste parmezanul. Se monteaza totul pe farfurie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masterchef bulete cascaval retete bulete chipsuri chipsuri parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016875 (s)