News Flash:

Bulete de cascaval cu ceapa verde

5 Iunie 2013
2263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g cartofi
80 g Emmentaler
100 g malai
2 oua
20 g alune
200 ml ulei de arahide
1 legatura de patrunjel
1 ceapa verde
sare
piper

Mod de preparare:

Mai intai spala cartofii si pune-i la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert decojeste-i si paseaza-i. Taie Emmentalerul bucatele micute si adauga-l peste cartofi. Apoi pune in aceasta compozitie si alunele tocate marunt, malaiul si ouale. Amesteca-le bine si adauga si patrunjelul taiat marunt, ceapa verde si asezoneaza compozitia cu sare si piper dupa gust.
Formeaza apoi buletele si trece-le prin ulei de arahide si da-le apoi prin malai, apoi prajeste-le in ulei incins aproximativ 3-4 minute.
Buletele de cascaval cu cartofi in crusta de malai se servesc calde, simple sau cu un sos de rosii picant.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi emmentaler ceapa verde piper ulei incins
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2615 viz    0 com
1857 viz    0 com
2074 viz    0 com
3187 viz    0 com
7466 viz    1 com
1640 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014463 (s)