News Flash:

Bulete de cartofi

21 Iulie 2011
3442 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulete de cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi 100 gr unt de masa 4 oua 100 gr pesmet 200 gr cascaval ras sare piper ulei Mod de preparare: Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, pana fierb de trei sferturi. Se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Untul se freaca spuma cu pesmetul, sare si piper si se adauga la cartofii rasi. Peste toata compozitia se adauga 100 gr cascaval ras si se amesteca foarte bine. Se formeaza cu mana mici bulete rotunde, care se tavalesc prin ou batut apoi prin pesmet. Se pune un vas cu ulei la incins si in el se prajesc buletele, pe ambele parti. Se scot din vas, se scurg de ulei pe un servet absorbant si se presara deasupra lor cascaval ras. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene pesmet cascaval piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1408 viz    0 com
986 viz    0 com
1522 viz    0 com
1703 viz    0 com
1161 viz    0 com
2024 viz    0 com
5104 viz    0 com
4732 viz    0 com
1238 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017009 (s)