News Flash:

Bulete de carne

21 Aprilie 2011
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulete de carne
Ingrediente: 500 g de pulpa de porc patrunjel cateva frunze de menta sare piper 2 linguri de faina 6 linguri de ulei 1 lingurita de migdale 250 g de orez. Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjeiul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica. Se formeaza bulete de marimea unei prune, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit putin, se scurg de grasime, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa dea cateva clocote. Se servesc foarte fierbinti impreuna cu orez fiert.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1058 viz    0 com
2643 viz    0 com
10781 viz    0 com
2887 viz    0 com
2839 viz    0 com
3249 viz    0 com
1106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021562 (s)