News Flash:

Bulete de carne

21 Aprilie 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Bulete de carne
Ingrediente: 500 g de pulpa de porc patrunjel cateva frunze de menta sare piper 2 linguri de faina 6 linguri de ulei 1 lingurita de migdale 250 g de orez. Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjeiul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea mica. Se formeaza bulete de marimea unei prune, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit putin, se scurg de grasime, se pun intr-o cratita, se acopera cu apa fierbinte si se lasa sa dea cateva clocote. Se servesc foarte fierbinti impreuna cu orez fiert.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1105 viz    0 com
2704 viz    0 com
12992 viz    0 com
3045 viz    0 com
2921 viz    0 com
3672 viz    0 com
1151 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013609 (s)