News Flash:

Bulete de branza

21 Decembrie 2011
2306 Vizualizari | 0 Comentarii
Bulete de branza
Ingrediente:

500 gr branza mai grasa (cascaval)
2 oua
4 linguri faina
1 varf de cutit praf de copt

Mod de preparare:


Se amesteca ingredientele bine, se formeaza bile de marimea unei cirese mai mari (se umfla mult in timpul prajitului), se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc putin, iar apoi se scot pe hartie absorbanta, respectiv servete. Se servesc atat reci, cat si calde.

sursa reteta si fotografie: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
4095 viz    0 com
2160 viz    0 com
1671 viz    0 com
1806 viz    0 com
1155 viz    0 com
1526 viz    0 com
1199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021105 (s)