News Flash:

Bulcute umplute cu branza si sos

2 Februarie 2015
5144 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

branza elvetiana, feliata fin (sau de care aveti prin casa)
cca 40 gr unt topit
3 linguri sos Worcestershire
2 linguri mustar
2 linguri zahar brun
putina ceapa pudra
cca 450 gr sunca
cateva bulcute sau felii de paine

Mod de preparare:

Taie bulcutele in doua, dar nu de tot. Pune cate o felia de sunca si una de branza. Procedeaza asa cu toate, apoi pune-le intr-o tava usor gresata. Amesteca untul topit cu sosul si restul ingredientelor, toarna peste bulcute, acopera cu folie alimentara si lasa-le peste noapte asa.
A doua zi incinge cuptorul la 170 de grade Celsius si baga tava pentru 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete sandvisuri retete usoare culinar bulcute umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016540 (s)