News Flash:

Bulbi de fenicul cu sos

4 Aprilie 2013
1980 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 bulbi de fenicul
1 pumn de seminte de fenicul
1 lingura de stafide
2 linguri de ulei
2 linguri de vin alb
2 foi de dafin
2 linguri de otet alb
1 pumn de seminte de pin
3 boabe de piper negru
1 varf de cutit de zahar
piper
sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine bulbii de fenicul, apoi taie-i sferturi. Prajeste semintele intr-o tigaie si, separat, intr-o alta tigaie incinge uleiul, pune semintele de pin, foile de dafin, boabele de piper, semintele de fenicul si caleste-le aproximativ 3 minute la foc mare. Adauga stafidele, zaharul, sare si piper (dupa gust) si 2 linguri de apa si acopera tigaia cu un capac, apoi lasa-le sa inabuse inca 10 minute.
Feniculul cu sos dulce-acrisor se serveste cald, decorat cu stafide.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide vin alb otet alb piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1284 viz    0 com
3659 viz    0 com
2556 viz    0 com
1443 viz    0 com
2357 viz    0 com
3229 viz    0 com
1456 viz    0 com
2086 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020618 (s)