News Flash:

Bulbi de fenicul cu sos

4 Aprilie 2013
2050 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

3 bulbi de fenicul
1 pumn de seminte de fenicul
1 lingura de stafide
2 linguri de ulei
2 linguri de vin alb
2 foi de dafin
2 linguri de otet alb
1 pumn de seminte de pin
3 boabe de piper negru
1 varf de cutit de zahar
piper
sare

Mod de preparare:

Spala si curata bine bulbii de fenicul, apoi taie-i sferturi. Prajeste semintele intr-o tigaie si, separat, intr-o alta tigaie incinge uleiul, pune semintele de pin, foile de dafin, boabele de piper, semintele de fenicul si caleste-le aproximativ 3 minute la foc mare. Adauga stafidele, zaharul, sare si piper (dupa gust) si 2 linguri de apa si acopera tigaia cu un capac, apoi lasa-le sa inabuse inca 10 minute.
Feniculul cu sos dulce-acrisor se serveste cald, decorat cu stafide.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide vin alb otet alb piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    0 com
3896 viz    0 com
2623 viz    0 com
1495 viz    0 com
2412 viz    0 com
3293 viz    0 com
1499 viz    0 com
2162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019352 (s)