News Flash:

Budinca speciala pentru noaptea de Halloween

30 Octombrie 2014
3690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru budinca:
2 linguri faina
200 g ciocolata
200 g unt
4 oua
125 g zahar
sare

Pentru finisare:
100 g ciocolata neagra
2-3 felii negresa/ pandispan ciocolata
4-6 fursecuri

Mod de preparare:

Intr-o cratita adauga ciocolata, untul si zaharul si da-le la foc mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Dupa ce s-au topit ingredientele da compozitia la o parte si las-o sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.

Intre timp mizeaza cele patru galbenusuri cu doua linguri de faina. Adauga treptat compozitia de ciocolata amestecand foarte bine. La final, adauga albusurile batute spuma. Unge o forma cu unt, pune compozitia si fierbe in bain-marie timp de o ora.

Toarna budinca in pahare, apoi pe deasupra sa faramiteaza pandispanul, ca sa obtii aspectul de "pamant". Pe partea de sus a fiecarui fursec poti scrie cu ajutorul unei scobitori inmuiate in ciocolata topita inscripitia "RIP". Infinge cate un fursec in fiecare pahar de budinca, astfel incat sa obtii un desert inspaimantator.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca halloween retete halloween culinar retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020880 (s)