News Flash:

Budinca la cuptor cu ou, bacon si branza

2 Februarie 2016
12055 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr bacon taiat marunt
6 oua
piper negru
cca 300 ml lapte
1/4 lingurita sare
patrunjel proaspat tocat
cca 450 gr branza cheddar data pe razatoare
1 paine

Mod de preparare:

1. Pune baconul la rumenit (pastreaza cam 2 linguri negatite). Ia-l apoi din tigaie si lasa-l intr-o farfurie tapetata cu hartie de copt.
2. Mixeaza ouale cu laptele, piperul si sarea.
3. Pune feliile de paina intr-o punga cu fermoar tip zipclok.
4. Toarna peste ele mixul cu oua, pune baconul gatit si adauga si branza. Sigileaza si amesteca bine. Baga apoi in frigider pentru cel putin 30 de minute.
5. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
6. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava de copt.
7. Pune compozitia din punga in tava, adauga restul de bacon, acopera si baga in cuptor.
8. Dupa 25 de minute indeparteaza folia sau capacul si mai lasa vreo 10 minute.
Serveste cu patrunjel proaspat tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca cuptor budinca bacon budinca branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4780 viz    0 com
3844 viz    0 com
7837 viz    0 com
10293 viz    0 com
4392 viz    0 com
4130 viz    1 com
4085 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020057 (s)