News Flash:

Budinca insiropata cu caramele

21 Noiembrie 2012
2490 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
60 g caramele
200 g zahar brun
40 g unt topit
zahar pudra
170 ml lapte
375 ml apa clocotita

Mod de preparare:

Se unge un vas yena cu putin unt si se incinge cuptorul la 180 de grade. Se amesteca apoi 100 g zahar brun cu faina, lapte si unt topit. La final se pun si caramelele. Compozitia rezultata se toarna in vasul yena, se presara restul de zahar brun, se toarna apa clocotita folosind spatele unei linguri metalice. Se la cuptor pentru maximum 45 de minute. Se serveste pudrata cu zahar.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina caramele zahar brun unt topit zahar pudra lapte apa clocotita bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3670 viz    0 com
1168 viz    0 com
8015 viz    0 com
2141 viz    0 com
3273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019633 (s)