News Flash:

Budinca din piure cu bacon si branza

11 Mai 2016
4584 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg cartofi
250 gr branza telemea (sau alta branza sarata)
2 ardei grasi, rosii
200 gr bacon
150 ml lapte
50 gr cascaval ras sau parmezan
50 gr unt
piper
sare

Mod de preparare:

Fierbe cartofii, taiati cubulete, in apa cu sare. Strecoara cartofii si pastreaza apa in care au fiert acestia. Prepara piureul in mod normal, adaugand untul si laptele. Toaca ardeiul si baconul marunt si da branza prin razatoare sau sfaram-o cu ajutorul unei furculite. Amesteca totul cu piureul, si adauga putina apa in care au fiert cartofii. Compozitia nu trebuie sa fie tare. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Adauga compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presara cascavalul sau parmezanul deasupra. Coace totul timp de 10-15 minute, sau pana cand cascavalul devine auriu.
Serveste budinca din piure cu branza si bacon calda, alaturi de o salata de sezon.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinca piure budinca cartofi budinca bacon budinca branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021224 (s)