News Flash:

Budinca din paine, gem si smantana

7 Martie 2012
3031 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca din paine gem si smantana
Ingrediente:

4 felii de paine din faina integrala
marmelada sau gem de caise
8 linguri stafide
unt
5 oua
200 g smantana
2 linguri zahar
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Prima data se incinge la 170 grade cuptorul, dupa care painea se unge cu unt si marmelada. Indepartam crusta si le taiem in 4 triunghiuri. Se amesteca cu un mixer ouale, zaharul, smantana si scortisoara. Se aseaza cate 4 triunghiuri in 4 boluri termorezistente si se toarna amestecul de ou peste painici. Presaram stafidele pe deasupra. Aseazam vasele intr-o baie de apa si bagam la cuptor timp de 25 de minute. Se pot servi atat calde, cat si reci.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

marmelada stafide unt oua smantana zahar scortisoara mixer cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030046 (s)