News Flash:

Budinca din macaroane si branza

9 Ianuarie 2013
2864 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g macaroane
250 g branza telemea
250 g branza de vaci
100 ml lapte
250 ml smantana
100 g unt
5 oua mari

Mod de preparare:

Macaroanele se fierb, se strecoara, se limpezesc, se scurg si se pun intr-un lighean de 3 l. Branza telemea rasa, branza de vaci faramitata, smantana, galbenusurile, untul topit si laptele se amesteca bine cu macaroanele. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, prin rasturnare si se desarta intr-o tava. Se coace si se serveste fierbinte. (Se poate servi si cu zahar pudra deasupra.)

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macaroane branza telemea lapte smantana unt oua lighean tava zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2829 viz    0 com
2530 viz    0 com
2717 viz    0 com
2979 viz    0 com
2407 viz    0 com
3817 viz    0 com
1521 viz    0 com
3020 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021650 (s)