News Flash:

Budinca din croissante, banane si ciocolata

18 Ianuarie 2013
3267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 croissante simple
2 banane
1 lingura unt
2 linguri crema ciocolata (Nutella)
50 ml frisca
100 ml lapte
50 g zahar brun
4 oua
 
Mod de preparare:
 
Tapeteaza o tava termorezistenta cu unt. Separat, taie croissantele in bucati mici si amesteca-le cu ouale batute, zahar, lapte, crema de ciocolata si frisca. Pune aceasta compozitie in tava, apoi asaza peste budinca felii de banana. Da totul la foc mediu, circa 25 de minute, pana ce budinca capata o crusta aurie. Serveste budinca dupa ce s-a racit usor, pudrata cu zahar vanilat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

croissante banane unt crema ciocolata frisca lapte zahar brun oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2829 viz    0 com
2530 viz    0 com
2718 viz    0 com
2979 viz    0 com
2407 viz    0 com
3817 viz    0 com
1522 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019457 (s)