News Flash:

Budinca din croissante, banane si ciocolata

18 Ianuarie 2013
3334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 croissante simple
2 banane
1 lingura unt
2 linguri crema ciocolata (Nutella)
50 ml frisca
100 ml lapte
50 g zahar brun
4 oua
 
Mod de preparare:
 
Tapeteaza o tava termorezistenta cu unt. Separat, taie croissantele in bucati mici si amesteca-le cu ouale batute, zahar, lapte, crema de ciocolata si frisca. Pune aceasta compozitie in tava, apoi asaza peste budinca felii de banana. Da totul la foc mediu, circa 25 de minute, pana ce budinca capata o crusta aurie. Serveste budinca dupa ce s-a racit usor, pudrata cu zahar vanilat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

croissante banane unt crema ciocolata frisca lapte zahar brun oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2907 viz    0 com
2605 viz    0 com
2756 viz    0 com
3018 viz    0 com
2452 viz    0 com
3864 viz    0 com
1587 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013663 (s)