News Flash:

Budinca din carne

22 Noiembrie 2011
1850 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca din carne
Ingrediente: 500 g carne de vitel sau porc 100 g franzela 1 lingura faina 3-4 oua 100 g unt 1 ceasca lapte piper sare Mod de preparare: Carnea tocata se inabusa in 50 g unt. Restul de unt se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze. Amestecand mereu se toarna laptele rece si cand compozitia s-a ingrosat se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga pe rand galbenusurile, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, carnea inabusita dar rece, albusurile batute spuma tare, sarea necesara si piper. Compozitia se toarna intr-o forma rezistenta la foc, unsa bine si presarata cu pesmet. Se coace in cuptor 30-40 de minute. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbrisor uscat budinci faina unt lapte piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
2043 viz    0 com
1137 viz    0 com
1205 viz    0 com
1203 viz    0 com
1257 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018283 (s)