News Flash:

Budinca din branza de vaci fara zahar si fara faina (fara gluten)

20 Iunie 2018
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

O budinca extrem de delicioasa si folositoare care nu contine gluten. Merita sa incercati aceasta reteta. Poate fi consumata atat de persoanele cu unele restrictii alimentare sau intolerante la anumite produse, cat si de copii. Se potriveste foarte bine pentru un mic dejun sau pentru o gustare.

Ingrediente: 250 g de branza de vaci, 100 ml de lapte, 2 oua, 2 banane, vanilie, scortisoara dupa gust. Mod de preparare: Separati albusurile de galbenusuri. Bateti cu mixerul branza, laptele, bananele, galbenusurile si condimentele. Compozitia trebuie sa fie de consistenta smantanii. Intr-un bol separat bateti albusurile spuma. Cu acelasi tel incorporati albusurile in compozitia de branza.
Turnati compozitia intr-o forma de silicon si dati la cuptorul preincalzit pana la 160-170°C pentru aproximativ 35 de minute. Lasati budinca sa se raceasca definitiv. Se poate servi cu miere.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1784 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020603 (s)