News Flash:

Budinca de visine cu cacao

15 Noiembrie 2013
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 ml lapte
100 g gris
4 linguri de zahar
50 g unt
3 oua
2 linguri sirop din dulceata de visine
1 lingura de cacao

Mod de preparare:

Se pune laptele pe foc, se toarna grisul in ploaie, amestecand incontinuu. Se adauga untul si se lasa sa fiarba. Cand este gata, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca un pic, apoi se incorporeaza galbenusurile, unul cate unul. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma. Se imparte compozitia in trei parti egale: o parte se coloreaza cu siropul de visine, alta parte cu cacaoa. Intr-un vas de iena uns cu unt se toarna compozitia cu cacaoa, apoi cea roz, cu siropul de visine si la sfarsit cea simpla, alba. Se lasa la foc potrivit circa 25 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2312 viz    0 com
1450 viz    0 com
1702 viz    0 com
2639 viz    0 com
4984 viz    0 com
3192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 26 queries | Mysql time :0.016362 (s)