News Flash:

Budinca de vanilie cu fructe proaspete

30 Mai 2013
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 plic praf pentru budinca de vanilie
500 ml lapte
2-3 linguri zahar
200 ml frisca lichida
1 plic zahar vanilat
300 g fructe proaspete de sezon
150 g alune fara sare neprajite
50 g fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

Prepara mai intai budinca de vanilie amestecand praful de vanilie cu zaharul si laptele, fiert si racit in prealabil. Intre timp, prajeste putin alunele in cuptor, fara ulei si apoi marunteste-le. Mixeaza frisca si pune-o la racit, apoi amestec-o cu zaharul vanilat.

Spala si curata bine fructele, apoi umezeste paharele cu apa rece si toarna in ele budinca de vanilie calduta. Dupa ce se raceste, asaza deasupra un strat de fructe, apoi decoreaza cu frisca si presara alune maruntite.
Budinca de vanilie cu fructe proaspete se serveste rece, presarata cu fulgi de ciocolata si fructe.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020524 (s)