News Flash:

Budinca de vanilie

22 August 2011
3051 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de vanilie
Ingrediente: 1 l lapte proaspat 200 gr zahar 100 gr amidon 1 baton vanilie 2 oua Mod de preparare: 100 gr de zahar se amesteca cu amidonul, apoi se adauga 13 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert cu batonul de vanilie, dar mai intai se scoate maduva batonului si se pune doar coaja batonului. Maduva se razuieste. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu amestecul de zahar (100 gr), apoi se toarna totul in laptele fiert si se da inca o data in clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa budinca sa se raceasca. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in budinca. Dupa ce s-a racit putin, se adauga in ea un sfert din maduva batonului de vanilie. Se pune la urma ca sa nu se amarasca budinca. Se toarna castronase si se lasa la rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lapte dulciuri rom cacao bors oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3332 viz    0 com
3228 viz    0 com
2499 viz    0 com
2943 viz    0 com
3042 viz    0 com
1240 viz    0 com
2188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1428 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013993 (s)