News Flash:

Budinca de vanilie

22 August 2011
3174 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de vanilie
Ingrediente: 1 l lapte proaspat 200 gr zahar 100 gr amidon 1 baton vanilie 2 oua Mod de preparare: 100 gr de zahar se amesteca cu amidonul, apoi se adauga 13 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert cu batonul de vanilie, dar mai intai se scoate maduva batonului si se pune doar coaja batonului. Maduva se razuieste. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu amestecul de zahar (100 gr), apoi se toarna totul in laptele fiert si se da inca o data in clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa budinca sa se raceasca. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in budinca. Dupa ce s-a racit putin, se adauga in ea un sfert din maduva batonului de vanilie. Se pune la urma ca sa nu se amarasca budinca. Se toarna castronase si se lasa la rece. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte dulciuri rom cacao bors oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3453 viz    0 com
3313 viz    0 com
2574 viz    0 com
3078 viz    0 com
3128 viz    0 com
1299 viz    0 com
2256 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019952 (s)