News Flash:

Budinca de spanac cu smantana

3 Octombrie 2014
4495 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g franzela
4 oua mari
1 kg spanac
150 g branza telemea
100 ml lapte de vaca
100 g unt
200 ml smantana
50 g faina
100 ml suc de rosii
marar tocat

Mod de preparare:


Spanacul oparit, se trece prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata in lapte si nestoarsa. La tocatura se adauga branza rasa, smantana, faina, untul moale, sucul de rosii, galbenusurile, mararul si se amesteca totul bine. Se adauga albusurile batute spuma tare, se amesteca usor, numai prin rasturnare si apoi se desarta in forma. Se coace in cuptor sau in tava cu apa fierbinte, introdusa din timp la cuptorul bine infierbantat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca spanac retete culinar ghid culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021343 (s)