News Flash:

Budinca de spaghete cu salam

22 Martie 2018
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Fara prea mult efort, poti sa pregatesti o budinca gustoasa de spaghete cu branza, perfecta pentru pranz sau masa de seara.

Ingrediente:

  • 450 g spaghete
  • 150 g salam picant, feliat marunt
  • 850 g pasta de tomate
  • 250 g mozzarella sau telemea rasa
  • 150 g cascaval, ras
  • 2 oua
  • ½ lingurita usturoi pudra
  • ½ lingurita oregano
  • ½ lingurita busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare – Budinca de spaghete cu branza:

Preincalzesti cuptorul la 176 grade Celsius. Pregatesti spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-un bol, mixezi ouale cu jumatate din cantitatea de branza. Amesteci cu spaghetele bine scurse si le transferi intr-o tava. Combini sosul de tomate cu oregano, busuiocul, usturoiul, sare si piper, dupa gust. Torni in tava. Presari bucatelele de salam, restul de branza si cascavalul. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Servesti imediat.

preluat de pe clickpoftabuna

Citeste si reteta de paine dulce cu unt si migdale

E atat de buna incat o vei manca goala, dar este la fel de buna si cu unt si dulceata preferata.

De ce ai nevoie pentru paine dulce cu unt si migdale:

  • 500 g faina
  • 90 g zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte de migdale
  • 2 oua
  • 1 galbenus, pentru uns
  • 120 g unt
  • fulgi de migdale

Cum se prepara painea dulce cu unt si migdale:

Ai grija ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Amesteci faina cu zaharul, drojdia si sarea. Bati ouale cu laptele caldut si-l torni peste faina, framantand pana cand obtii un aluat omogen. Incorporezi treptat untul la temperatura camerei si-l framanti pana cand aluatul este usor lipicios. Il lasi sa creasca 45 de minute, apoi il imparti in trei bucati egale. Le intinzi sub forma unor sfori si le impletesti. Asezi painea intr-o tava tapeteta, o ungi cu galbenusul batut si o tii la cuptor pana se rumeneste. Presari fulgii de migdale zdrobiti.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015498 (s)