News Flash:

Budinca de smantana cu legume

23 Septembrie 2011
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de smantana cu legume
Ingrediente: 1 franzela 100 g mazare 2 cartofi 1 morcov ½ telina 1 dovlecel 2 buchetele broccoli 6 linguri smantana lapte pesmet unt sare Mod de preparare: Franzela se inmoaie in apa si se da prin masina de tocat. Toate legumele se fierb in apa cu sare si se toaca marunt. Se amesteca cu franzela, smantana si sare. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se coace la cuptor pana se rumeneste. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu salata. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


bucataria internationala budinci retete vegetariene smantana fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

925 viz    0 com
1101 viz    0 com
1574 viz    0 com
1622 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013320 (s)