News Flash:

Budinca de prune cu amaretto

4 Martie 2014
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g prune, taiate sferturi
4 linguri lichior, amaretto sau vin de Marsala
110 g faina
1 ou
300 ml lapte
1 varf cutit sare
1 lingurita extract de vanilie
1 lingurita zahar pudra

Mod de preparare:

Toarna alcoolul peste prune, acopera vasul si lasa-le 30 de minute pentru ca lichidul sa patrunda in ele. Prepara aluatul amestecand faina, sarea, oul, laptele, vanilia si zaharul.
Asaza o foaie de copt intr-o forma. Scurge prunele de alcool si asaza-le pe fundul formei, apoi toarna aluatul si baga budinca la cuptor (200 grade Celsius), aproximativ 25 de minute. La scurt timp dupa ce o scoti din cuptor, rastoarna budinca pe un platou si pudreaz-o cu zahar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca prune budinca amaretto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1737 viz    0 com
1272 viz    0 com
2652 viz    0 com
2729 viz    0 com
2063 viz    0 com
3757 viz    0 com
1763 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022843 (s)