News Flash:

Budinca de prune

6 Martie 2014
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

paine uscata
4-5 oua
zahar dupa gust
esenta de vanilie
500 ml lapte
prune fara samburi

Mod de preparare:

Se taie painea in cubulete mai marisoare. Ouale se bat bine cu zahar dupa gust si ceva esente si se amesteca cu laptele. Se pune painea intr- un vas yena si se toarna compozitia din oua si lapte, pana se imbiba toata painea. Din loc in loc se pun jumatati de pruna cu fata in jos (se mai pune cate putin zahar in locul samburelui, ca sa se caramelizeze). Daca nu sunt prune, se pune cate o lingurita de dulceata si se baga in cuptorul incins.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca prune retete prune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2089 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019734 (s)