News Flash:

Budinca de piersici

8 Aprilie 2011
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de piersici
Ingrediente: 500 gr piersici, 400 ml lapte, 2 linguri de faina, 3 linguri de zahar, 4 oua, un pliculet de zahar vaniliat, coaja de la o lamaie, putin ulei, un praf de sare. Mod de preparare: Se spala piersicile, se scot sâmburii si se taie felii subtiri. Într-un vas se sparg ouale si se bat ca pentru omleta. Apoi se adauga laptele, faina, coaja rasa de lamâie, zaharul, sarea, zaharul vaniliat si se amesteca bine. Într-o tava unsa cu ulei se asaza feliile de piersici, se toarna compozitia din oua si se dau la cuptor, la foc potrivit, pâna se rumeneste. Budinca se verifica daca este coapta introducând o scobitoare perpendicular pe aceasta si apoi se scoate: daca pe scobitoare nu s-a lipit budinca, compozitia s-a copt si se poate scoate din cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visinata lapte faina lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5420 viz    0 com
3253 viz    0 com
1272 viz    0 com
5980 viz    0 com
4026 viz    0 com
5055 viz    0 com
2431 viz    0 com
1559 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019192 (s)