News Flash:

Budinca de pepene galben

2 Septembrie 2019
246 Vizualizari | 0 Comentarii

Un desert cremos si fin, care pune in evidenta aroma minunata a pepenelui galben.

Ingrediente:

  • 4 linguri amidon
  • 5 linguri zahar
  • 1 pepene galben de 700 g
  • feliute de pepene, pentru decor

Mod de preparare:

Amesteci amidonul cu zaharul. Separat, feliezi pepenele, ii indepartezi samburii si il mixezi. Il strecori, apoi il incorporezi, in fir subtire, in compozitia de amidon cu zahar. Asezi pe focul mic si amesteci continuu pana se leaga. O lasi la racorit si o rastorni an vase. Dai budinca la rece pana a doua zi. O servesti decorata cu feliute de pepene galben.
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017766 (s)