News Flash:

Budinca de Pasti

18 Aprilie 2012
2532 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de Pasti
Ingrediente:

6 ousoare de ciocolata
125 g ciocolata
150 g unt
100 g zahar brun
3 oua
100 g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingura cacao

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Ungem 6 forme de budinca (capacitate 125 ml). Intr-o craticioara la foc mic punem ciocolata si untul la topit timp de 2 minute, dupa care lasam sa se raceasca. Cu un mixer electric se bat ouale cu zahar. Adaugam faina, praful de copt, cacao si ciocolata topita. Asezam aluatul in formele pregatite si introducem in fiecare cate un ousor de ciocolata. Bagam la cuptor timp de 12 minute. Intoarcem budincutele pe farfurie si servim cu smantana.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata unt zahar brun oua faina cacao craticioara cuptor farfurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019337 (s)