News Flash:

Budinca de paste sarate

15 Iulie 2011
3313 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste sarate
Ingrediente: 400 g paste 125 g pancetta afumata taiata cubulete 100 g carciofi (anghinare) 100-150 g parmezan ras 2 oua 2 lg smantana sare piper oregano ulei de masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa sarata cu o lingura de ulei de masline cam 10 minute. Separat se pune intr-o cratita la calit in putin ulei de masline pancetta cu carciofii feliate si se drege presara piper si putin oregano. Dupa aceea se acopera cu o canita de apa si se lasa vreo 10 minute sa fiarba sub capac. Cand sunt fierte, pastele se strecoara, dar nu se trec sub jet de apa race, se lasa asa, se pun intr-o cratita mai mare, peste ele se pune pancetta si se amesteca bine. Dupa aceea se bat doua oua cu 2 linguri de smantana si 2 linguri de apa sau lapte, se rade parmezanul in ele, apoi se amesteca bine cu pastele. Se mai drege de sare si piper. Se toarna compozitia bine omogenizata intr-o forma unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 30 de minute, la 180 grade. Se poate servi cu smantana deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste carciofi sarmale smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2574 viz    0 com
3078 viz    0 com
3129 viz    0 com
1299 viz    0 com
2256 viz    0 com
5694 viz    0 com
2313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014058 (s)