News Flash:

Budinca de paste II

24 Noiembrie 2011
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste II
Ingrediente: 200 g paste 1/2 piept de pui 150 g branza Almette 50 g cascaval 1 rosie 2 linguri smantana 2 oua oregano 3 catei usturoi 1 ceapa piper sare Mod de preparare: Mai intai se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in 2 linguri cu ulei de masline. Rosia se opareste cateva secunde in apa clocotita, se trece sub un jet de apa rece, iar apoi se curata de coaja. Se taie cubulete sau se pune in blender, iar apoi se adauga usturoiul si ceapa calite. Se pune si pieptul de pui taiat cubulete, se omogenizeaza si se lasa la fiert. Se potriveste de oregano, sare si piper. Cand sosul din tigaie a scazut si carnea este patrunsa se da tigaia deoparte si se lasa la racit. Pastele fierte se trec sub un jet de apa rece si se pun intr-un castron, unde se amesteca cu crema de branza si sosul cu carne. Ouale batute bine cu un praf de sare se amesteca cu smantana si se toarna peste paste. Daca mai trebuie, se pune putina sare, iar apoi se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor. Se serveste calda. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura budinci paste nuci pecan untdelemn cascaval smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3073 viz    0 com
1482 viz    0 com
1099 viz    0 com
1429 viz    0 com
862 viz    0 com
893 viz    0 com
848 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1911 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026641 (s)