News Flash:

Budinca de paste cu smantana

3 Noiembrie 2011
884 Vizualizari | 0 Comentarii
Budinca de paste cu smantana
Ingrediente: 500 gr paste fainoase din grau dur 300 gr pastrama din piept de pui 500 gr cascaval afumat 1 ardei rosu 4 oua 200 ml smantana dulce piper sare Mod de preparare: Se fierb pastele al dente si se scurg. Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul de pui taiat marunt, 400 grame cascaval ras, sare si piper dupa gust. Se toarna acest amestec peste paste si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca pastele. Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor. Dupa 20 de minute se presara restul de cascaval ras si se asaza si rondele de rosii. Se mai da la cuptor aproximativ 20 de minute, pana prinde o crusta aurie. Se servesc taiate felii calde sau reci. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

budinci paste malai grisat patrunjel radacina kebab
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1339 viz    0 com
949 viz    0 com
2037 viz    0 com
2248 viz    0 com
2099 viz    0 com
788 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018245 (s)